Earpods oortjes voor Iphone 5 & 6

Model: Ear-10
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: €17,95
Excl. BTW: €14,84

Aantal:

 

Earpods met afstandsbediening en microfoon geschikt voor de Iphone 5/5c/5s/6/6S/6 Plus en Ipads. De Earpods zijn uitgebreid door ons getest en goedgekeurd op kwaliteit. De Earpods werken uitstekend op de meest recentste updates van IOS.

Kende jij alle 13 functie's van de Earpod afstandsbediening al? De eerste 6 functie's ken je vast wel, maar vanaf functie nummer 7 begint het interessant te worden. 

De 13 functie’s van de Earpod afstandsbediening:

1. Play/Pauze
Een keer drukken op het middelste stuk van de afstandsbediening, daar waar de uitsparing zit, is genoeg om je muziek, video of podcast te starten of pauzeren.

2. Volume omhoog/omlaag
De boven- en onderkant van de EarPod remote zijn gemarkeerd met een plus en min. Om het volume te verhogen druk je op de plus, om het te verlagen op de min.

3. Doorspoelen
Om door te spoelen druk je twee keer snel achter elkaar op het middelste deel van de EarPod-afstandsbediening, hou na de tweede keer drukken de knop even in. Zo spoel je snel door. Handig bij langdradige delen van bijvoorbeeld podcasts.

4. Terugspoelen
Vergelijkbaar met doorspelen, maar nu drie keer drukken en na de derde keer de knop vasthouden.

5. Volgende nummer
Heb je genoeg van het nummer dat nu speelt? Druk simpelweg twee keer op het middelste stuk van de EarPod remote en je gaat naar het begin van het volgende nummer.

6. Vorig nummer
Naar het vorige nummer skippen kan ook. In plaats van twee keer, druk je drie keer op het middelste stuk van de afstandsbediening.

7. Activeer Siri/Stembediening
In voor een gesprekje met Siri of op oudere iPhones de stembediening gebruiken? Hou de middelste knop van de EarPod afstandsbediening even in en Siri luistert.

8. Foto nemen
Vooral nuttig bij het gebruik van een tripod of bij het maken van een foto waarbij de iPhone zo stil mogelijk gehouden moet worden. Ook met de de volume omhoog-knop van de EarPods kan na het openen van de camera-app een foto gemaakt worden.

9. Gesprek weigeren
Als je niet in de gelegenheid bent om op te nemen, druk je twee seconden op het middelste stuk van de EarPod afstandsbediening totdat je twee piepjes hoort. Het gesprek is nu geweigerd.

10. Gesprek aannemen en ophangen
Opnemen is nog simpeler dan een gesprek weigeren. Belt iemand? Dan is één keer op het middelste deel van de Earpod-afstandsbediening drukken genoeg om op te nemen. Ophangen kan met een druk dezelfde knop.

11. Wisselgesprek
Komt er tijdens een gesprek nog een telefoontje binnen? Druk dan één keer op de middelste knop om het huidige gesprek in de wacht te zetten en het tweede op te nemen. Druk nogmaals om het tweede gesprek te beëindigen en verder te gaan met het eerste gesprek.

12. Combineren van acties
Zit je in een gesprek, maar belt iemand die je liever niet in een wisselgesprek stopt? Hang dan het eerste gesprek door de middelste knop twee seconden in te houden. Nu is het eerste gesprek verbroken, na twee indicatiepiepjes wordt het nieuwe gesprek automatisch opgenomen.

13. Bedien Macbook 
Je kunt je Mac ook met EarPods gebruiken. De commando’s voor volume, play en pauze werken prima met iTunes en QuickTime. Ook het activeren van dicteren en spraak is mogelijk.

                                                                                                                                       ​

 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: